Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Napkollektor tervezése képes leírás - Napkollektor.tlap.hu
részletek »

Napkollektor tervezése - Napkollektor.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: napkollektor.tlap.hu » Napkollektor tervezése
Keresés
Találatok száma - 7 db
Accusealed

Accusealed

Cégünk fő feladatának a megújuló energiaforrások elterjesztését tekinti . Jelszavunk: Fogja munkára a napot! Ehhez nyújtunk segítséget napelemekkel, szélkerekekkel, napkollektorokkal, és az ehhez szükséges tartozékokkal. A kisebb rendszerek házilag is felszerelhetőek, a nagyobbak tervezésében és kivitelezésében készséggel állunk az Önök rendelkezésére. Kollegáink díjmentes szakmai tanácsadással szolgálnak.

Az Ablak a Napra

Az Ablak a Napra

Ablak a Napra Bt. - nyílászáró, kültéri- és beltéri ajtó kereskedés és beépítés, valamint szolártechnika telepítés, szerelés. Egy napenergiát felhasználó rendszer megtervezése és kivitelezése sok munkafázisból álló bonyolult feladat ezért sokoldalú hozzáértést igényel. Mégis megéri Önnek a beruházást elvégeztetnie velünk mert egy megfelelően tervezett és telepített napkollektor rendszer megtérülési ideje 3-7 év közé tehető, ami jelenlegi növekvő gázárakat és csökkenő gázár támogatási rendszert figyelembe véve jelentősen csökkenhet a közel jövőben akár 2-3 éves időtartamra. Éves szinten a használati meleg víz 70-90 százaléka is előállítható napenergia felhasználásával rendszerünkkel. Ma már elérhető, megtérülő alternatívát jelent a napkollektor, amely az élettartama alatt jóval több költséget fog megtakarítani, mint amennyibe került, és közben hozzájárul egy tisztább, élhetőbb környezethez. Napkollektoros fűtésrásegítő rendszerünk hőszivattyúval kiegészítve egész évben működik.

Elektro-Modulátor Kft.

Elektro-Modulátor Kft.

Az Elektro-Modulátor Kft fő tevékenységi köre a műszaki mérnöki tevékenység, mely az alábbi feladatköröket tartalmazza: Erősáramú és gyengeáramú villamos tervezés, kivitelezés, villamos műszaki vezetés és szakértés. Megújuló energia rendszerek tervezése, telepítése. Mind a lakossági, mind az ipari szférában jelen vagyunk, és vállalunk a villamosság területén jelentkező tervezői, kivitelezői, szakértői feladatokat. Cégünk 2008 óta folyamatosan bővül. Sikerünk alapja, a megrendelői igények rugalmas kiszolgálása.

Napcsapda

Napcsapda

Napcsapda: Napkollektor kis és nagy rendszerek. Gazdaságos napenergia felhasználás - napkollektor, síkkolektor, vákumcsöves napkollektor, hőszivattyú. A nap süt, és ez még így is marad néhány millió évig. Ha az arcát felé fordítja, érzi a melegét. Ha szenved az aszfalton a hőségtől, érzi az erejét. Ha bemegy a Balatonba - hűha még ezt is felmelegíti!

napkollektor és napelem

napkollektor és napelem

Napelem beszerzéssel, napelem rendszer kivitelezéssel, engedélyeztetéssel, finanszírozási megoldásokkal állunk közületek, cégek és a lakosság rendelkezésére háztartási és ipari méretű erőművekkel egyaránt. A napelem modulok valamint kiegészítő elemei beszerzését gondos műszaki és minőségi válogatás útján tettük meg. Így a beruházókat, s persze magunkat is, megkíméljük az esetleges kellemetlenségektől. A kiváló nemzetközi minősítések és hosszú távú gyártói garanciák karöltve kiemelkedő szaktudásunkkal biztosítják a pontos és gondtalan működést bármely méretű rendszerben.

Napkollektor tervezés

Napkollektor tervezés

Érdeklik az igazán költséghatékony, környezetbarát fűtéstechnikai megoldások? Akkor honlapunkat Önnek hoztuk létre. Állítson elő használati meleg vizet vagy csökkentse fűtés számláját napkollektor segítségével. Válasszon legkorszerűbb napkollektoros rendszerek közül. Nézze meg weboldalunkon található többi termékünket is! Oldalunkon megtalálhatóak a legmodernebb napkollektoros és napelemes rendszerek, tárolók, szolár vezérlések valamint a hatékony fatüzelés megvalósításához szükséges, korszerű faapríték és pellet kazánok. A kereskedelmi tevékenységen túl, segítséget biztosítsunk a beruházáshoz szükséges költségek csökkentésében pályázatírással és magas szintű szakmai tanácsadással is.

Triemszer Kft.

Triemszer Kft.

Cégünk lakások, családi házak, közintézmények, társasházak víz-, gáz- és fűtésrendszereinek kiépítésében, karbantartásában, javításában, korszerűsítésében, valamint új rendszerek tervezésében, kivitelezésében nyújt segítséget. Szolgáltatások Akár új építésű vagy akár korszerűsítésre, felújításra váró épület, lakás teljes körű rendszerének kivitelezését vállaljuk: - napkollektoros rendszerek kivitelezése - vízvezeték hálózatok kiépítése; - gázvezeték hálózatok tervezése, kiépítése; - fűtési rendszerek tervezése, kiépítése, tisztítása, javítása, karbantartása; - fűtési rendszerek légtelenítése, beszabályozása. - meglévő gázvezetékek átalakítása; - gázkészülékek bekötése; - közmű építések földmunkái; - sávalap ásás - tereprendezés; - vízelvezető árokkészítés; - fürdőszobai és konyhai vízvezetékrendszerek kiépítése, felújítása; - mosogató, mosdó, kád, wc tartály, wc (darálós is), falazható wc, zuhanytálca bekötése, cseréje; - mosogató és mosógépek bekötése; - alapkiásás, árokásás; - központi porszívó telepítése

Tuti menü