Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Napkollektor Forgalmazók A-M képes leírás: EnerGo - Komfort [2. oldal]
részletek »

Napkollektor Forgalmazók A-M: EnerGo - Komfort [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: napkollektor.tlap.hu » Napkollektor Forgalmazók A-M
Keresés
Találatok száma - 41 db
EnerGo Investment Kft.

EnerGo Investment Kft.

Környezetbarát fűtési megoldást keres? Szeretne energiatakarékos világítást? Pénzt spórolna és még a természetet is óvná? Akkor kattintson, és ismerje meg vállalkozásunkat! Cégünk a legkülönfélébb környezetbarát és energiatakarékos megoldásokkal foglakozik, a geotermikus fűtéshez használható hőszivattyúktól a napkollektorokon át a LED-es világítástechnikáig. Válasszon minket, ha napelemet szeretne terveztetni, ha olcsóbban tartaná melegen az otthonát, vagy a klimatizálásra keres megoldást! Hívjon bizalommal.

Esb hőszivattyú

Esb hőszivattyú

Vákuumcsöves napkollektor: Ne feledje: éves szinten a használati meleg víz 60-70%-át is előállíthatja napkollektorral! Napkollektorokkal otthonunkban közvetlenül hasznosíthatjuk a napsugárzást meleg víz készítésére , esetleg a fűtés kiegészítésére. Éves szinten a használati meleg víz 60-70 százaléka is előállítható így. Ma már elérhető, megtérülő alternatíva a napkollektor, amely az élettartama alatt jóval több költséget fog megtakarítani, mint amennyibe került, közben hozzájárul egy tisztább, élhetőbb környezethez. Fűtésre, fűtésrásegítésre csak az átlagosnál jobb hőszigetelésű, alacsony hőmérsékletű fűtési rendszerrel (falfűtés, padlófűtés, alacsony hőmérsékletű radiátoros fűtés stb.) ellátott épületekben ajánlható a napkollektor, ami az átmeneti, tavaszi és őszi időszakban tudja kiváltani a hagyományos energiahordozókat. Figyelem! Kizárólag napsütéses időben!!!

ExtremeSolar Kft - Göd

ExtremeSolar Kft - Göd

Honlapunkon a napelemek és napkollektorok mellett leírásokat és útmutatókat is talál a külömböző napenergia hasznosításárá szolgáló berendezésekről. Az energiaárak emelkedésével egyre inkább előtérbe kerülnek a megújuló energiaforrásuk például napelemek és napkollektorok melyek mindamellett hogy 100%-ban megtérül az áruk még környezetbarátok is. Elsősorban új házak építésénél merül felhasználatuk de régebbi házak tetejére is gond nélkül felszerelhetők. A napelem a nap nergiáját elektromos árammá alakítja majd azt akkumulátorokban tárolja, így a hálózati villanyáram használatát mellőzve pénzt takarírthat meg nekünk. A napkollektor a gáz számlát hivatott csökkenteni, melegvíz előállításra és fűtésre használják. Kiváló hosszútávú befektetés a napenergia hasznosítás.

Forester & Partners

Forester & Partners

Napenergia hasznosítása napkollektor segítségével A Nap kimeríthetetlen energiaforrás. Csaknem 5 milliárd éve sugározza a fényt és a hőt. Fél perc alatt több energiát ad, mint amennyit a teljes emberi faj egy év alatt elhasznál, ráadásul mindezt teljesen ingyen, és emberi léptékkel számolva korlátlan ideig! A Solar-technológia lehetővé teszi, hogy a mai energiafüggő világban egy olcsó, környezetkímélő és modern fűtési megoldást alkalmazzunk.

G-old infrafűtések

G-old infrafűtések

Energiatakarékos, korszerű, tiszta fűtésrendszert szeretne? A legjobb helyen jár! Cégünk infrapanelek gyártásával összeépítésével, valamint szerelési tartozékok értékesítésével foglalkozunk. A minőség nem osztható. Tartalmazza a szállítási pontosságot, a versenyképes árat, a műszaki tartalmat és a hozzá tartozó szolgáltatásokat. Célunk a magas vevői elégedettség elérése és fenntartása. Biztosítjuk Önt arról, hogy a G-OLD Infrapanel termékek a jövőben is a csúcstechnológiát fogják képviselni, és hogy termékeink a jövőben is ki fogják vívni vásárlóink elégedettségét.

Geosolar

Geosolar

Napjaink egyre növekvő energiaigényét többségben a fosszilis energiahordozók - szén, gáz és olaj - kitermelése biztosítja. Mint ismeretes, ezek a tartalékok nem végtelenek és egyre nagyobb költségeket rónak a fogyasztókra. Hőszivattyú segítségével az ingyen rendelkezésre álló, folyamatosan megújuló energiaforrások energiaigényünk többszörösét képesek fedezni.

Green Force Suited on You napelemek

Green Force Suited on You napelemek

Kiváló minőségű napelemeket és a szükséges energiákat újrahasznosító elemeket forgalmaz a Green Force Kft. Webáruházukban széles választékban és részletes termék ismertetővel valamint leírásokkal találhatók meg a különböző teljesítményű napelemek, napelemes rendszerek, inverterek és egyéb elektronikai kiegészítők. A forgalmazott termékeiket kedvező áron kínálják a megrendelőik számára, melyeket a kiváló szakemberek garanciálisan és sok éves élettartammal kínálnak. A helyszínre történő kiszállítás a rendelést követően, rövid időn belül meg is történik.

Greennovate.hu

Greennovate.hu

Napelemes rendszert szeretne telepíteni? Mi segítünk, hogy a napelem rendszer ára biztosan megtérüljön, háztartási erőműve pedig sokáig működjön biztonságosan. A maximum 50 KVA (KW) teljesítménnyel működő mini erőműveket háztatások és vállalkozások is maguk telepíthetik, 3x16A-ig pedig a napelemes rendszer díjmentesen csatlakoztatható a szolgáltatók elektromos hálózatába. Bízza ránk a munkát a tervezéstől az engedélyeztetésen át a kivitelezésig, és mi a legjobbat adjuk Önnek a legjobb áron! Grennovate.hu

GridSolar Kft.

GridSolar Kft.

Napelem + napkollektor egyben: villamos energia és meleg víz előállítása. A megoldással a beeső fény energiájának több mint 60%-a hasznosítható. Szolgáltatásaink: - Kombinált rendszerek thermo-, villamos- és mechanikai tervezése, - Modulok és telepített rendszerek mérése, jegyzőkönyvezése, - Tanácsadás, hozam- és megtérülési kalkulációk készítése, - Ingyenes helyszíni felmérés, - Pályázatírási- és energiatanúsítvány kiállítási asszisztancia, - Helyi áramszolgáltatóval való egyeztetés, engedélyezési dokumentációk elkészítése, ügyintézése.

Hirdetés
GroupSolar

GroupSolar

Kimeríthetetlen energiaforrásunk a nap, amelyet hasznosítva ingyenes tiszta energiához jutunk. Napjainkban a megújuló energiaforrások egyre több teret nyernek, hiszen környezetbarát megoldás, és kimeríthetetlen forrással rendelkeznek. Az energiaárak napról napra drágábbak, ezért hazánkban egyre népszerűbbé válnak a megújuló energiaforrások használata. Megtérülési idejük általánosan 4-6 évre tehető. A napenergia hasznosítása szempontjából Magyarország földrajzi helyzete ideális. Magyarország területét egy év alatt mintegy 400-szor több napenergia éri, mint az ország teljes éves energiafelhasználása.

Grünpower - Napkollektor

Grünpower - Napkollektor

Mindannyiunkat érintő probléma a rezsiköltségek folyamatos emelkedése. Cégünk erre a problémára kínál olcsó és korszerű megoldást. A gazdasági élet eseményei, és a várhatóan tovább emelkedő energiaárak miatt, talán még sosem volt ilyen fontos, hogy takarékoskodjunk a pénzzel és az energiával egyaránt. A melegvíz azonban a komfortérzet legfontosabb eleme, ezért nem hiányozhat egyetlen háztartásból sem. A GrünPower vákuumcsöves napkollektorok a napsugárzást használják fel - kiváló hatásfokkal- vízmelegítésre. Használatukkal olyan vízmelegítő készüléket kapunk, ami gáz vagy elektromos energia felhasználása nélkül, ingyen lát el minket nagy mennyiségű melegvízzel. A GrünPower vákuumcsöves napkollektorok a gyengébb, szórt napsugárzást is képesek hasznosítani és hatékonyságuk nem függ a külső hőmérséklettől. Ez a csöves kialakítás miatti nagyobb felületnek és a korszerű hőgyűjtő bevonatnak köszönhető.

Horváth és Társa

Horváth és Társa

Cégünk 1999-ben alakult, fő profilunk, épületgépészeti kivitelezések, gázkészülék forgalmazás, telepítés, szervizelés . Szolgáltatásaink: Társasházak gáz alapvezetékein,szivárgások felltárása részleges,vagy teljes kiválltása rövid határídővel, rugalmas ügyintézéssel, Napkollektor rendszerek forgalmazása,kiépítése.

Hungaroklima

Hungaroklima

Magyarországon a klimatikus adottságok miatt egész éves melegvíz-ellátásra a zárt rendszerű házi melegvízellátó rendszerek használhatóak. A zárt rendszer azt jelenti, hogy a napkollektorban a hőgyűjtő közeg zárt csővezetékben kering (függetlenül a használati melegvíztől), a Napból nyert energiát hőcserélőn keresztül adja át a használni kívánt víznek. A hőgyűjtő közeg olyan anyag, mely a legnagyobb téli hidegben sem fagy meg, ezért télen is használható, nem kell leüríteni. Ez az anyag tipikusan megfelelően alacsony fagyáspontra beállított fagyálló folyadék.

Hungarosolar - Vákuumcsöves napkollektorok

Hungarosolar - Vákuumcsöves napkollektorok

A vákuumcsöves napkollektorok magyar éghajlaton sokkal jobban teljesítenek, mint a sík kollektorok, mivel a tavaszi/őszi-, szeles-, téli időszakokban a vákuumszigetelésnek köszönhetően minimális a hőveszteségük. Termékeink kedvező árú, ám kiváló minőségű napkollektorok, napkollektoros rendszeralkatrészek. Minőségüket az európai Solar Keymark hitelesítés is garantálja.

Ingyen melegvíz

Ingyen melegvíz

Cégünk 1995-ben akault. 2008-ig Irodaszerekkel és irodatechnikával, nyomtató javítással foglalkozik. De látva az energiárak drasztikus emekledését. Elkeztünk foglalkozni a megújuló energia források felhasználásával. Így hamarosan kapható lesz termékkinálatunkban. Nakollektorok, szélerőművek széles választéka. Remélem hamarosan Önt is üdözölhetjük boltunkban, hogy személyesen bemutathassuk mind azt a lehetőséget amit a megújuló energia rejt magában. Egy olcsó napkollektorral már akár tavasztól - öszig fedezheti melegvíz szükségletét. És ezt már elérhet? áron kínáljuk.

Kazán Kereső

Kazán Kereső

A közel 20 éve működő, ISO 9001 minőségtanúsítvánnyal rendelkező vállalkozásunk Kazán Kereső webáruháza megrendelői igényeit szem előtt tartva nyújt kiváló minőségű szolgáltatást, kedvező áron. Kereső rendszerünkben könnyen és gyorsan megtalálható a keresett termék, melyet rövid határidőn belül házhoz szállítunk, vagy személyesen átvehető telephelyünkön. Webáruházunk kiemelt termékei: gázkazánok, kondenzációs, vegyestüzelésű, pellet illetve faelgázosító kazánok, napkollektorok, vízmelegítők, bojlerek és puffertartályok. Egyedi kereső rendszerünk segítségével könnyedén megtalálható a keresett termék, melyet rövid határidővel házhoz szállítunk, vagy személyesen átvehető telephelyünkön.

Komfort Klíma

Komfort Klíma

Napkollektor: Fisher TZ58/1800-20R Vákuumcsöves (20 cső) Tároló: 200 literes, dupla hőcserélős tároló (német gyártmány). Hidraulikus blokk: szolárszivattyúval, és más szerelvényekkel, hőszigetelve, nyomáspróbázva Szabályozó: szivattyú fordulatszám szabályozására képes német gyártmányú szabályozó, érzékelőkkel Tágulási tartály: 18 literes szolár tágulási tartály.

Tuti menü