Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Napkollektor Fajtái képes leírás - Napkollektor.tlap.hu
részletek »

Napkollektor Fajtái - Napkollektor.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: napkollektor.tlap.hu » Napkollektor Fajtái
Keresés
Találatok száma - 8 db
 Intelitop - ÁnyéKollektor

Intelitop - ÁnyéKollektor

Közismert, hogy borús napokon levertek, rossz hangulatúak vagyunk, napsütésben viszont aktívak, jókedvűek. Ebből alakult ki nyelvünkben a borús és a derűs hangulati állapotra utaló, - az időjárásból átvett - kifejezésünk. A napfény szabályozza és elősegíti az élettanilag legfontosabb hormonjaink termelését, amelyek a szellemi, fizikai és nemi aktivitásunkat működtetik. Épületeink használatában maga a NAPFÉNY sokkal fontosabb szempont, mint a napenergia hasznosítással elérhető energia-megtakarítás!

Akciós napkollektorok

Akciós napkollektorok

Napkollektor - Napenergia hasznosítás a mindennapokban. Az utóbbi hetekben sokan, sok helyen leírták, amit tulajdonképpen már régóta tudtunk: a fosszilis energiakészletek bizony végesek. Egyre drágábban juthatunk hozzá az utóbbi évtizedekben megszokott, kényelmes életünket lehetővé tévő gázhoz, olajhoz. A világ újra váltás előtt áll, körül kell néznünk, mi az az energiaforrás, amelyet az új korszakban segítségül hívhatunk.

Alfasol

Alfasol

A legolcsóbb megoldás. Hétvégi házak, nyaralók, tanyák, napközi táborok, kempingek, nyári mobil létesítmények használatimelegvíz-ellátására, napkollektorba beépített HMV-tárolós, hálózatfüggetlen típusrendszerek. A Kompakt az épület tetőszerkezetére szerelőkeretben vagy sík felületen felállítva a saját állványán rögzíthető. A Kompakt a legolcsóbb megoldás, szükségtelenné teszi a központi bojlereket, a szivattyúkat és a szabályozást. Szükség esetén, a használatimelegvíz kívánt hőmérsékletét a beépített és termosztáttal vezérelt elektromos pótfűtés biztosítja. Meglévő HMV rendszerbe előmelegítő bojlerként is figyelembevehető. Egyszerű kapacitás növelési lehetőség a típuskészülékek többszörözésével. Figyelem! A szolár tartálykollektor három-évszakos használatra alkalmas. Használaton kívül, a berendezést téliesíteni kell (HMV-tartály leűrítés)!

Napkollektor az épületgépészetben

Napkollektor az épületgépészetben

Global General Kft. épületgépészet professzionálisan. Cégünk 2007 óta gyűjti a megelégedett és vissza térő megrendelőket. Folyamatosan bővülő portfóliónknak köszönhetően az épületgépészeti komplett megoldások ( víz, gáz, csatorna, fűtés, hűtés) kívül már foglalkozunk klimatizálás (mono, split, hőszivattyú) beszerelésével. Ezeken kívül vállalunk teljes kéménytechnikai ( bélelés, átépítés, javítás) megoldásokat. Szakértőnk elsődleges szempontja a költséghatékony megoldások a minőségi anyagok felhasználása mellett. Hívjon bizalommal.

Napkollektor fajták

Napkollektor fajták

Homor és Lányai - megújuló energiaforrások, napkollektoros rendszerek és gazdaságos fűtési megoldások a legkorszerűbb kazánokkal, szakszerűen, igény szerint tanácsadással. Látogassa meg Ön is weboldalunkat, ahol részletes ismertetőket talál a különböző típusú kazánokról (faelgázosító kazán, vegyestüzelésű kazán, kondenzációs kazán) és a napkollektor fajtákról, valamint természetesen meg is vásárolhatja tőlünk a kinézett típusokat, amelyekre garanciát biztosítunk. Termékpalettánkon világszínvonalú, kiemelkedően jó hatásfokú márkák találhatók meg, amelyek hosszú távon is megbízhatóan működnek.

Napkollektorok Fajtái

Napkollektorok Fajtái

Nyári üzemű tartálykollaktor Kollektor a tartállyal egybeépítve, kerigngtető rendszer nélkül. A kollektor egy parabolikus profilú házban elhelyezett tartályból áll, mely reflexió, vagy bordák segítségével gyűjti a napsugárzást. A tartály nyomásálló, horganyzott, Mg-anódos korrózióvédelemmel, a tartály hőszigetelt, a ház UV ellen védett, beépített elektromos pótfűtéssel. A 125 literes rendszer üres tömege 55 kg, ára kb. fele az egész évi üzemre gyártott típusrendszereknek.

Naplak

Naplak

Napenergia, napkollektor, pellet kandalló, pellet kazán, Cégünk tevékenységét 1993-as alapítása óta a tudatos környezetkímélő, emberközpontú gondolkodásmód jellemezte. Ennek köszönhetően 2002-től a hagyományos építőipari munkák és a környezetbarát rétegelt ragasztott fa szerkezetek gyártása mellet tevékenységünk kibővült a megújuló energiaforrásokat hasznosító berendezések tervezésével, értékesítésével és kivitelezésével. Az eltelt időszakban több száz négyzetméter napkollektoros és napelemes rendszert telepítettünk az ország területén és külföldön. Elégedett megrendelőink körében megtalálhatók magánszemélyek, iskolák, szállodák, szociális intézmények ,stb. Cégünk forgalmaz valamennyi a napenergia-hasznosító rendszerek működéséhez szükséges berendezést, tartozékot. Ezek megtekinthetők bemutatótermünkben, ahol munkatársainktól naprakész információt kaphatnak a rendszerek működéséről és a kivitelezésről. Számítógépes szimulációval, közösen megtaláljuk az elképzeléséhez és lehetőségeihez legjobban illeszkedő, az elérhető legjobb megtakarítást biztosító megoldást, rendszert., napkollektor, Ingyen melegvíz=napkollektor.

Sörkollektor

Sörkollektor

Sörcsövek hatásfoka: Ismét felmerült a régi kérdés, mi a jobb? A nagyobb fojtású ivónyílásos söröscső, amelyben van ideje a lassan áramló levegőnek felmelegedni, vagy a kis légellenállású összecsúsztatott söröscső, ahol hamar átszalad a nagy mennyiségű levegő.

Tuti menü