Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Napkollektor linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: SolarSun - Wagnersolar [7. oldal]
részletek »

Napkollektor képes leírás: SolarSun - Wagnersolar [7. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: napkollektor.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 121 db
SolarSun Systems

SolarSun Systems

Gondoljon csak bele, csak az idei évben (2008) már 10 % feletti a drágulás mértéke a gáz tekintetében, és a hozzáértő emberek még két emelést helyeztek kilátásba ebben az évben. Ma már látszik, hogy ez a helyzet egyre csak romlani fog, A GÁZ NEM LESZ OLCSÓBB. Ebből kifolyólag egyre több családnak akadnak problémái a lakásuk fenntartásával, pedig léteznek megoldások: Cégünk minőségi vákuumcsöves napkollektor rendszereket kínál a LEGKEDVEZŐBB ÁRON. Rendszereink felhasználhatók akár családi házak, akár társasházi rendszerek, akár üzleti célú épületek fűtésének segítségére. A melegvizes ellátást egy 3-5 fős család esetében -rendszertől függően- majdnem teljes egészében képes ellátni rendszerünk, és a fűtésrendszerre csatlakoztatva jelentősen csökkentheti kiadásait. A mai egyre modernebb gyártási technológiáknak köszönhetően betérülési idejük is elérte azt a határt, ami komoly tényezővé teszi a mai, környezettudatos építőiparban. Hiszen ezekkel a rendszerekkel nem csak az Ön pénztárcáját kíméljük, hanem a környezetet is.

Solartrade

Solartrade

Magfúzió során keletkező hő és fény mely a napban keletkezik. A Föld felszinét kb. 170 x 10¹² kW sugárzás éri. Ez sokkal több energia mint amennyit az emberiség termel. Szinte kimerithettetlen energia forrás. Magyarországon juliusban 1.200 W/m² a besugárzás mértéke, ebből adódik,hogy egy év alatt 1.300 kWh/m² teljesitményt használhatnánk fel, és ehhez van szükség a napkollektorokra. Ez a sugárzott fény és hő melegiti és világitja be Földünket. A napkollektorok a sugárzott fényt hasznosítják. A vacuum csöves rendszerek a vácuum rendkivül jó hőszigetelését alkalmazzák, igy szinte a külső hőmérséklettől függetlenekké válnak.A csővek belsejébe szerelt hőtermelő egység a Heat Pipe Az alacsony hőmérsékleten párolgó töltet a kondenzáció során hőt ad át egy hőgyüjtő egységnek, történetesen viztárolóknak igy a felmelegitett vízzel fürödhetünk, füthetünk házat és medencét.

Sollight Energia

Sollight Energia

Vállalatunk 2009 szeptemberében került bejegyzésre a Budapesti Cégbíróságon, két elektronikai vállalat összeolvadásával. Fő tevékenységünk tervezés, gyártás, épületgépészeti megoldások nyújtása a piac legkülönfélébb szegmense számára. Célunk hosszú távú együttműködés kialakítása. Felmérjük ügyfeleink igényeit, és készséggel állunk rendelkezésükre a fejlesztés, gyártás, bedolgozás és beszállítás területein. Egy meghatározó elektronikai beszállító céggé kívánunk fejlődni a közeljövőben. Fiatalos környezetben, szakképzett kollégák állnak meglévő és leendő Vevőink rendelkezésére. A Sollight Energy tervezési, gyártási és logisztikai folyamatai Közép-Európára koncentrálódnak, legfőbb célja pedig innovatív megoldások nyújtása és speciális igények kielégítése technológiailag fejlett piacokon, úgymint információtechnológia, ipari automatizálás, épületgépészet, alternatív energiarendszerek, és világítástechnika. A Sollight Energy Kft cégpolitikája az elektronikai ipar más résztvevőihez hasonlóan a hibátlan, minőségi termékek előállítása, szállítása.

Soltec

Soltec

Napjaink energiaválsággal küzdő gazdaságában egyre nagyobb szerepet játszik a napenergia hasznosítás. Modern napkollektoros rendszerekkel elérhető megtakarítás használati melegvíz esetében 60-80%-ot is elérheti, míg fűtésrásegítéssel kombinálva akár 50% éves gázköltség megtakarítható. Lényegesen csökkenthető a káros anyag kibocsátás, az üvegházi gázok emissziójának csökkentésével Ön is hozzájáruhat környezetünk megóvásához. A napkollektoros rendszerek mindig megtérülnek hiszen az elemek élettartama jóval meghaladja a megtérülési időtartamot. A Soltec Kft. 1997 óta segíti azokat akiket ugyanezek a gondolatok foglaloztatnak és aktívan kívánnak hozzájárulni ezen problémák megoldásához. Cégünk rendszerszemléletének köszönhetően elégedett ügyfeleket és több ezer négyzetméternyi kollektor felület üzembe helyezését tudhatja magáénak. Nemzetközi hátterünk és kiterjedt viszonteladói hálózatunk rövid szállítási határidővel, megbízható szervíz szolgáltatással és verőfényes műszaki megoldásokkal áll ügyfelei rendelkezésére.

Sörkollektor

Sörkollektor

Sörcsövek hatásfoka: Ismét felmerült a régi kérdés, mi a jobb? A nagyobb fojtású ivónyílásos söröscső, amelyben van ideje a lassan áramló levegőnek felmelegedni, vagy a kis légellenállású összecsúsztatott söröscső, ahol hamar átszalad a nagy mennyiségű levegő.

SunRegius

SunRegius

A mai bizonytalannak tűnő gazdasági helyzetben egyre inkább előtérbe kerülnek az alternatív fűtési módok, megoldások. Szeretnénk gyermekeinknek egy élhetőbb környezetet biztosítani, magunk számára pedig egy kiszámíthatóbb, függetlenebb energiatermelési és felhasználási rendszert találni. Ehhez elengedhetetlen a megújuló energiaforrások minél szélesebb körű használata. Kínálatunkat igyekeztünk úgy kialakítani, hogy mindenki megtalálja a számára ideális fűtő- és használati melegvíz előállításra alkalmas készüléket. Terméklistánkon szerepelnek úgy az egyszerű készülékek (légfűtéses kandallókályhák, öntöttvas vegyestüzelésű kazánok), mint a legmagasabb igényeket kielégítő, a legmodernebb technológiát felvonultató berendezések (faelgázosító és automata pellet kazánok, napkollektoros rendszerek). Szakembereink tudása pedig garanciát jelent Önnek arra, hogy biztosan a megfelelő terméket válassza, amely hosszú éveken át fogja biztosítani otthona biztonságos, takarékos és környezetkímélő melegét.

Tagex

Tagex

A TAGEX 1984 óta egy nemzetközi szinten működő kereskedelmi csoport, akik minden fontos európai piacon saját raktárral és forgalmazással képviselik magukat, és különböző márkákat képviselnek európa- , és világszerte. A TAGEX nem árul alapvetően olcsó termékeket, hanem olyanokat amelyek kiváló ár-teljesítmény arányuk által kiemelkednek. A gyártópartnerek kiválasztásakor ezért nagy hangsúlyt fektetünk a minőségre.

Téglacentrum

Téglacentrum

A Téglacentrum Kft. építőanyagok kereskedelmével foglalkozó pécsi székhelyű vállalkozás. A céget 1994 júniusában alapította a két tulajdonos 1 millió Ft-os alaptőkével. Kezdetben csupán tégla, valamint cserép forgalmazásával foglalkoztak, de a szállítók között már akkor megtalálhatóak voltak az ezen a területen tevékenykedő legnagyobb vállalatok. Ez köszönhető volt annak, hogy az egyik tulajdonos a Téglacentrum alapítását megelőzően szintén építőanyagok kereskedelmével foglalkozott, és a korábban kialakított, jó szállítói kapcsolatot fenn tudta tartani a későbbiekben is. Az évek során a termékkínálat folyamatosan bővült a forgalom is egyre nagyobb lett, és ezt 2 fő már nem tudta lebonyolítani, ezért 1995-től kezdve az igényeknek megfelelően folyamatosan bővült az állományi létszám. Az árukészlet folyamatos növekedése 1996-ra szükségessé tette egy raktárterület bérlését is, melyet a későbbiekben több is követett. Ekkorra a vállalkozás kinőtte korábbi székhelyét és nagyobb irodába költözött.

Termomax

Termomax

Egy vállalat csak úgy valósíthatja meg elképzeléseit, ha együttműködik munkatársaival, szállítóival és ügyfeleivel a közös cél, a fogyasztók igényeinek kiszolgálása érdekében. Továbbá minden társaságnak a jobb eredmények elérése és megtartása érdekében folyamatosan javítania kell fejlesztéseivel a minőséget. Ezen okok miatt került sor egy új minőségi rendszer kidolgozására, amely speciálisan a Termomax Kft-re jellemző rendszer, melynek célja a tervezés, a fejlesztés, a gyártástechnológia fejlesztése, az értékesítés javítása, valamint az installáció, az üzemeltetés és a karbantartás fázisaiban egy jobb kiszolgálás. A Termomax Kft. legújabb csúcs technológiás készülék családjai a TERMOMAX Amica Condens Solar és a TERMOMAX Inka Solar állomás. A TERMOMAX Amica Condens Solar álló kondenzációs kazán család 7-34,6 kW modulációs teljesítménnyel, 150 vagy 200 l-es beépített rozsdamentes HMV tárolóval és természetesen solar panel csatlakozási lehetőséggel rendelkezik. Solar rásegítés a használati melegvíz készítésre. A TERMOMAX Inka Condens Solar állomás 24 vagy 35 kW-os teljesítményű változatban rendelhető. Ennél a típusnál, a kiépítéstől függően, lehetőség van a használati melegvíz mellett a fűtés solar rásegítésre is.

Hirdetés
Tetőfedés napkollektorral!

Tetőfedés napkollektorral!

A moduláris felépítésnek köszönhetően bármilyen tetőre beépíthető. A Roto Sunroof minden szükséges elemet tartalmaz a beépítéshez és beüzemeléshez, segítségével pedig nem csupán a melegvíz- és a fűtésigény, de a ház áramellátásának nagy részét is fedezni lehet. Az esztétikus, lézerrel méretre vágott kollektor-elemek és tetőablakok kombinációjából akár az egész tető lefedése megoldható, így a hasznos és megtérülő beruházás igazi high-tech külsőt is kölcsönöz az épületnek.

Tisun

Tisun

minőségű napkollektorokat és rétegtárolókat, amelyek extrém éghajlati viszonyok között is megállják a helyüket. Az innovatív csúcstechnológia, a legjobb minőség, és a kiváló forgalmazóés szervízhálózat biztosít évek óta jelentős növekedést a TiSUN számára. A TiSUN termelésének körülbelüll 80 %-át exportálja, és ez a szám emelkedik. 2008 óta a TiSUN az Amerikai Egyesült Államokban (Hamilton, New Jersey) is rendelkezik képviselettel. A TiSUN és partnerei célja, hogy független.tse a hőellátást és a fűtésrásegítést a kötött energiaforrásoktól

Triemszer Kft.

Triemszer Kft.

Cégünk lakások, családi házak, közintézmények, társasházak víz-, gáz- és fűtésrendszereinek kiépítésében, karbantartásában, javításában, korszerűsítésében, valamint új rendszerek tervezésében, kivitelezésében nyújt segítséget. Szolgáltatások Akár új építésű vagy akár korszerűsítésre, felújításra váró épület, lakás teljes körű rendszerének kivitelezését vállaljuk: - napkollektoros rendszerek kivitelezése - vízvezeték hálózatok kiépítése; - gázvezeték hálózatok tervezése, kiépítése; - fűtési rendszerek tervezése, kiépítése, tisztítása, javítása, karbantartása; - fűtési rendszerek légtelenítése, beszabályozása. - meglévő gázvezetékek átalakítása; - gázkészülékek bekötése; - közmű építések földmunkái; - sávalap ásás - tereprendezés; - vízelvezető árokkészítés; - fürdőszobai és konyhai vízvezetékrendszerek kiépítése, felújítása; - mosogató, mosdó, kád, wc tartály, wc (darálós is), falazható wc, zuhanytálca bekötése, cseréje; - mosogató és mosógépek bekötése; - alapkiásás, árokásás; - központi porszívó telepítése

Unisolar

Unisolar

A síkkollektor működése A síkkollektor a napkollektorok legismertebb és legelterjedtebb változata. Ez a kollektor egy elől üvegezett, hátul hőszigetelt lapos szerkezet, amelyben egy napsugárzást jól elnyelő, fekete lemezre (abszorberre) erősített csőrendszer található. A napsugárzás áthalad a jó fényáteresztő képességű üveg fedőlapon és elnyelődik az abszorberen, amely az elnyelt napsugárzás hatására a hozzá erősített csőrendszerrel együtt felmelegszik. A keletkezett hőenergiát aztán a csővezetékben keringtetett hőátadó folyadékkal lehet elszállítani a napkollektorból. A síkkollektorok közös jellemzője az egyrétegű üvegfedés, és a magas szelektivitású elnyelőlemez alkalmazása. Az ilyen kollektorok maximális hatásfoka 80% körül van, átlagos, derült időjárás esetén pedig 60% körüli hatásfokkal alakítják át a napsugárzást hőenergiává.

Vákumcsöves napkollektor

Vákumcsöves napkollektor

A Wellnet Kft. törekszik arra, hogy értékalapú, társadalmilag felelősséget vállaló, szociálisan érzékeny és környezettudatos vállalatként tevékenykedjen. Ingyenes tanácsadás, igényfelmérés, költségoptimalizálás után teljeskörű szolgáltatást kínálunk (tervezés, szerelés, garancia) szükség esetén a finanszírozásra is van kedvező megoldásunk. Időpontegyeztetésért keressen az alábbi elérhetőségeken .

Vákuumos csövek

Vákuumos csövek

Minden egyes vákuumos cső két darab üvegcsőből áll. A külső cső (1) rendkívül erős, átlátszó bórszilikát üvegből készül, amely zápor idején képes ellenállni a 25 mm átmérőjű jégdaraboknak is. A belső cső (2) szintén bórszilikát üvegből készül, de egy speciális szelektív bevonattal (3) (Al-N/Al) készül, ami kiváló fény- és hőelnyelő, illetve minimális fény- és hővisszaverő tulajdonságokkal bír. A csövek végét összeolvasztják, a közöttük lévő levegőt pedig kiszippantják, ezáltal vákuum keletkezik. Mire jó a vákuum? A külső és a belső cső közötti légteret kiürítik, ami azt jelenti, hogy ebben a térben alig marad levegő. Ha Ön már használt üveggel bélelt termoszt, tudhatja, hogy a vákuum kitűnő hőszigetelő. Ez azért fontos, mert ha egyszer a vákuumos cső elnyelte a napból érkező hőt, nem áll szándékunkban elveszíteni azt! A vákuum segítségünkre lesz ebben, hiszen olyan jól szigetel, hogy a cső belsejében lehet akár 150 °C, a külső cső akkor is hideg, ha megérintjük. Ez azt jelenti, hogy a vákuumcsöves kollektorok hideg időben is működnek, míg a síkkollektorok ilyenkor, a hőveszteség miatt, gyengén teljesítenek. A két üvegréteg között lévő vákuum megtartása érdekében egy báriumgyűrűt használnak (mint a televíziócsövekben).

Vetsey

Vetsey

A föld felszínén tárolt energia nagy része gyakorlatilag egyedül a Napnak köszönhető. Ez az energia természetesen közvetlenül is hasznosítható, mivel az intenzív sugárzás majd minden nap ingyen rendelkezésre áll. Télen is. Különböző programok segítik a napkollektoros rendszerek gazdaságos beszerzését. A Vetsey Kft. segíti az ehhez illeszkedő technika kialakítását, mellyel az ingyen energia a háztartásban hasznosítható. A nap időszakonként különböző erősséggel süt. A meleg hónapokban, május és szeptember között a hőenergia szükséglet 90 százalékát fedezi. Csak decemberben csökken ez az érték a mélyen járó nap miatt 25 százalékra. Így az egész évre átlagosan a melegvíz készítési energiaigény 70 százalékának a megtakarításával számolhatunk. A kollektorokkal összegyűjtött hő egy speciális hőcserélőn keresztül a melegvíz tároló vizét melegíti, mely melegvíz tárolóból különböző melegvíz fogyasztók láthatók el. Aki például a mosogatógépét a melegvíz hálózatra köti, a gép mosogatóvizének felfűtésekor elektromos áramot takarít meg.

Wagnersolar Hungária

Wagnersolar Hungária

A Nap melegének hasznosítása Napjainkban a gyors ütemben emelkedő energiaárakkal szemben a megújuló energiaforrások használata már valóban megtérül. A Wagner cég termékei az állandó termékfejlesztés mellett megfelelnek a legmagasabb szintű minőségi követelményeknek is. A szolártermikus berendezések alkalmazásával nem csak pénzt takaríthatunk meg, hanem nagymértékben hozzájárulunk környezetünk védelméhez is. ( Egy átlagos családi ház CO2 kibocsájtásának jelentős részét a használati melegvíz és a fűtési energia előállítása teszi ki. Ez akár 30-40%-kal is csökkenthető napkollektorok alkalmazásával! ) A napenergiának ezen kívül pozitív üzenete is van: a tiszta energia használatával innovatív és előretekintő gondolkodást közvetítünk. Egy napkollektoros rendszer telepítésével nem csak ingatlanunk értékét növeljük, hanem egy tiszta, megbízható és zajmentes rendszer tulajdonosává vállunk! Azzal pedig, hogy az energiát saját magunk állítjuk elő csökkentjük az energiaszolgáltatóktól való függőségünket is.

Tuti menü