Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Napkollektor linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Napkollektor - Solaqua [6. oldal]
részletek »

Napkollektor képes leírás: Napkollektor - Solaqua [6. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: napkollektor.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 121 db
Napkollektor Webáruház

Napkollektor Webáruház

A hazai legjobb márkák márkaképviseletei vagyunk! Ingyenes házhozszállítással és folyamatos akciókkal várunk! Ingyenes konzultációért regisztráljon és mi segítünk a legkorszerűbb és egyben legolcsóbb megoldást megtalálni az ön számára! Általunk forgalmazott márkák: Vaillant, Immergas, Saunier Duval, Ariston, HakaGerodur, Honeywell, Viega, BWT,CWG, Sanica, Vogel&oot

Napkollektor: A Nap lehetne a napszámosunk...

Napkollektor: A Nap lehetne a napszámosunk...

Számos alternatív energiaforrásról tudunk, és még rengeteg anyag található a világunkban, melyeket alternatív energiahordozóként hasznosíthatnánk. Ezek kiaknázása azonban sokszor deficittel jár, bonyolult, vagy rendkívül hosszú távon térül csak meg a ráfordított energia és a beleinvesztált összeg. Azonban az ismert alternatív energiák felhasználása ennek ellenére egyre nagyobb teret hódít. Köszönhetően a környezettudatos gondolkodásnak, egyre több a szélerőmű és napkollektor, ami fellelhető a háztartásokban. Ez a hazánkban az energiaszükségletünk 2%-át és a fejlett ipari államokban is csupán 7%-át teszi ki. Elterjedésük és kutatásuk azonban nem csupán önzetlenségből történik, akad egy másik oka is. Földünk kőolaj és földgáz készlete véges. Ez természetesen magával vonzza ezen energiahordozók árának az exponenciális emelkedését is. Becslések szerint alig 2 évre elegendő készlettel rendelkezünk és csupán 50 évnyi található a lelőhelyeken. Ez különösen aggasztónak mondható, figyelembe véve, hogy földünk energiafogyasztásának 82%-át a fejlett országok adják, mely csupán a föld népességének 20 %-át teszi ki. És emellett fontos szempont az is, hogy ezen energiahordozók felhasználásuk után a légkörbe jutva szennyezik azt A vízenergia hasznosításának alapja a napenergia miatt fellépő vízkörforgás.

Napkollektorok

Napkollektorok

A használati melegvíz előállítás a napkollektoros rendszerek legkézenfekvőbb alkalmazási területe. Családok egész éves melegvíz igénye ma már szinte teljesen kiszolgálható. A nap meleget, fényt, energiát sugároz egész évben a Földre, melyet itt az idő, hogy okosabban használjunk. A Földnek szüksége van a segítségünkre! Leginkább most mikor a világra a legnagyobb veszélyt a klímaváltozás jelenti.

Napkollektorok a deszki kórházban

Napkollektorok a deszki kórházban

A Szeged melletti Deszken működő tüdőkórházban 125 millió forintból korszerűsítik az energetikai rendszert. Péter Árpád, a deszki mellkasi szakkórházat fenntartó Csongrád megyei önkormányzat szóvivője a Weborvosnak elmondta: a beruházás keretében megújuló energiaforrásokra, napkollektorokra alapozzák a kórház energia-ellátását, kicserélik a távvezetékeket és a nyílászárókat, valamint új melegvizes kazánt szerelnek be.

Napkollektorok Fajtái

Napkollektorok Fajtái

Nyári üzemű tartálykollaktor Kollektor a tartállyal egybeépítve, kerigngtető rendszer nélkül. A kollektor egy parabolikus profilú házban elhelyezett tartályból áll, mely reflexió, vagy bordák segítségével gyűjti a napsugárzást. A tartály nyomásálló, horganyzott, Mg-anódos korrózióvédelemmel, a tartály hőszigetelt, a ház UV ellen védett, beépített elektromos pótfűtéssel. A 125 literes rendszer üres tömege 55 kg, ára kb. fele az egész évi üzemre gyártott típusrendszereknek.

Napkollektorokkal borították be Ferihegyet

Napkollektorokkal borították be Ferihegyet

A sikeres nyári próbaüzemet követően befejeződött a napkollektorok felszerelése a ferihegyi repülőtér 1-es terminálján. Összesen 56 darab tábla gyűjti a napsugarakat, ami azt jelenti, hogy az utasforgalmi épület tetőszerkezetének túlnyomó részét csillogó napkollektorok borítják, áll a Budapest Airport közleményében.

Napkollektoros hőhasznosító rendszerek méretezése pdf.

Napkollektoros hőhasznosító rendszerek méretezése pdf.

Az épületgépész szakembereknek manapság már nélkülözhetetlen eszköze a számítógép. Az épületgépészet szinte minden részterületére beszerezhetők korszerű méretezési programok, melyek megkönnyítik a tervezők munkáját. Talán csak egyetlen terület jelentett ez alól kivételt, a napenergia-hasznosítás. Napkollektoros rendszerek méretezése még ma is jórészt ismeretlen területet jelent a tervezők számára. Ennek oka, hogy sem megfelelő irodalom, sem számítógépes program nem szerezhető be ebben a témakörben. Magyarországon is egyre több hazai, és külföldi cég kínál napkollektorokat, napkollektoros rendszereket. Az egyes forgalmazó cégek azonban néha teljesen eltérő, egymásnak ellentmondó adatokat adnak meg arról, hogy napkollektoraikkal mekkora energiamennyiség hasznosítható. Napkollektoros rendszerek méretezésének célja, hogy meghatározzuk a kollektorokkal hasznosítható napenergiát. Ez azonban nem egyszerű feladat, mivel a napkollektoroknak nincs állandó, névleges teljesítményük. A kollektorok teljesítménye az időjárástól, és a rendszer egyéb jellemzőitől függően pillanatról-pillanatra változik. Ezért a napenergia-hasznosító rendszerek méretezését általában az éves hasznosítható, és igényelt hőmennyiséget egymáshoz viszonyító egyszerűsítő, közelítő összefüggésekkel, vagy nomogramokkal szokás elvégezni.

Napkorszak Kft.

Napkorszak Kft.

Cégünk a közelmúltban nyitott egy bemutatótermet, ahol megújuló energiaforrások ismertetése, forgalmazása történik. Tevékenységünk minnél szélesebb körben történő megismertetése okán kérem, hogy tüntessenek fel az oldalon. .

Naplak

Naplak

Napenergia, napkollektor, pellet kandalló, pellet kazán, Cégünk tevékenységét 1993-as alapítása óta a tudatos környezetkímélő, emberközpontú gondolkodásmód jellemezte. Ennek köszönhetően 2002-től a hagyományos építőipari munkák és a környezetbarát rétegelt ragasztott fa szerkezetek gyártása mellet tevékenységünk kibővült a megújuló energiaforrásokat hasznosító berendezések tervezésével, értékesítésével és kivitelezésével. Az eltelt időszakban több száz négyzetméter napkollektoros és napelemes rendszert telepítettünk az ország területén és külföldön. Elégedett megrendelőink körében megtalálhatók magánszemélyek, iskolák, szállodák, szociális intézmények ,stb. Cégünk forgalmaz valamennyi a napenergia-hasznosító rendszerek működéséhez szükséges berendezést, tartozékot. Ezek megtekinthetők bemutatótermünkben, ahol munkatársainktól naprakész információt kaphatnak a rendszerek működéséről és a kivitelezésről. Számítógépes szimulációval, közösen megtaláljuk az elképzeléséhez és lehetőségeihez legjobban illeszkedő, az elérhető legjobb megtakarítást biztosító megoldást, rendszert., napkollektor, Ingyen melegvíz=napkollektor.

Hirdetés
Nem használjuk ki eléggé a napenergiát

Nem használjuk ki eléggé a napenergiát

Támogatni kéne a hasznosítókat. A napenergia hasznosításának Magyarországon elsőbbséget kellene élveznie a megújuló energiaforrások között - hívja fel a figyelmet a Magyar Tudományos Akadémia (MTA). Szerintük hatékony támogatási rendszerrel, magasabb kötelező áramátvételi árral javulhatna a helyzet. Szakértők azonban rámutatnak: energiatermelés helyett a napkollektoros rendszereket lenne érdemes támogatni, amelyekkel például családi házak vagy irodák melegvíz-ellátása biztosítható.

Óceán-L

Óceán-L

A vákuucsöves napkollektorok jelentik a kollektorok fejlődési irányát. Napjainkban a harmadik generációs vákuumcsöves napkollektorok gyártása folyik. Ez a kollektor már igen fejlett. Síkkollektorokat már több évtizede alkalmaznak iparszerűen, ezért a gyártásuk, üzemeltetésük során bőséges tapasztalat halmozódott fel, így elmondható, hogy a ma kapható, hagyományos, síkkollektoros rendszerek valóban kifogástalanul működnek. Ennek köszönhetően mára.

Poly-Mix

Poly-Mix

Alternatív energia, Vegyestüzelésű kazánok - Atmos faelgázosító kazánok, Apricus vákuumcsöves napkollektor. Ezt kínálja önnek cégünk. Látogasson el oldalunkra és tudjon meg mindent a napenergiáról. Ha bármilyen kérdése lenne állunk az Ön rendelkezésére.

Puffertartályok

Puffertartályok

Cégünk fűtéstechnikával foglalkozik, azon belül is a megújuló energiákkal. Napkollektorainkat már meglévő fűtés rendszerekhez vagy épp akkor épülő rendszerekhez is tudjuk telepíteni. Vákuumcsöves napkollektor szerelés, puffertartály beépítése, napenergia hasznosítás. Svájci minőségű napkollektor Magyar Áron.

Radiusz-Plan

Radiusz-Plan

A napsütés energiája korlátlanul áll rendelkezésre, amit Ön is felhasználhat családi otthona, vagy cége energia ellátásának kisegítésére, fedezésére. Vállakozásunk a GRÜNPOWER napkollektor-okat ajánlja az Ön figyelmébe.

Rpont

Rpont

Napkollektorok az RPonttal: A naptól nem kap számlát! A 3 óra alatt földet ért Napenergia, elegendő az egész föld energiaszükségletének ellátására! Ráadásul ingyen! Sőt most még állami támogatással is!

SiG Solar Magyarország

SiG Solar Magyarország

A SiG Solar Magyarország kft. 2009-ben jött lére a SiG Solar GmbH cég magyarországi illetve kelet-európai képviseleteként. A kimagasló minőségű Sun Earth® napelemeivel a SiG Solar GmbH már 2004-ben meghódította a német piacot és azóta Németország egyik vezető napelem forgalmazója. Az alapítás óta több mint 155 MW (megawatt) PV, napelem modult adtak el és helyeztek sikeresen üzembe. A megbízható szállítás, tervezés, kivitelezés, egész napelem parkok létrehozásával egyre több felkérésre került sor. Ez a fajta tapasztalat segít abban, hogy a SiG Solar GmbH képes kulcsrakész napenergia parkok építésében, mint generálkivitelezést (EPC- Contractor) vállalni.

Solaqua

Solaqua

Használja ki Ön is a természet megújuló energiaforrásait. Oldalainkon a NAP- és a FÖLD ENERGIA hasznosításához szükséges berendezéseket és komplett rendszermegoldásainkat kínáljuk háztartások, intézmények használati melegvíz ellátására, fűtés kiegészítésére, úszómedencék temperálására. Forgal - mazott berendezéseink megbízható minőségű, Európa szerte elismert, minőségi tanúsítványokkal rendelkező, ellenőrzött termékek.

Tuti menü