Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Napkollektor linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Napkollektor - Napkollektor [5. oldal]
részletek »

Napkollektor képes leírás: Napkollektor - Napkollektor [5. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: napkollektor.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 121 db
Napkollektor

Napkollektor

Információs weboldalunk az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő alternatív energiaforrásokról nyújt tájékoztatást. A napenergia a legősibb energiaforrás, termelésének eszközei a napelemek, napkollektorok, melyeknek segítségével nem csak környezetünk védelméről gondoskodunk, de havi költségeinket is csökkenthetjük.

Napkollektor

Napkollektor

Napelem: Napelem és napkollektor két gyakran kevert eszköz a megújuló energiaforrások témakörében. A napelem közvetlenül a napsugárzásból állít elő villamos energiát míg a napkollektor a nap melegét felhasználva készít meleg vizet. Ezen az oldalon mi a napelem rendszereket szeretnénk Önnek bővebben bemutatni: Napelem rövid működése: A napelemre eső fényt a napelem alakítja villamos energiává különböző kémiai folyamatok során. (Ha szeretné bővebben megismerni: Napelemes rendszerek működése).

Napkollektor

Napkollektor

A Remeha-De Dietrich szolár rendszerek nagyteljesítményű napkollektorokból és zománcozott csőkígyóval ellátott, alacsony hőveszteséget biztosító, fix palástszigetelésű szolárbojlerből állnak. A síkkollektorok közös keretbe épített, tetősíkba vagy tetősík fölé szerelt változatban állnak rendelkezésre. A rendszerek különböző térfogatú szolárbojlerrel, 1 vagy 2 zónás szabályzóval szállított készletek, amelyek tartalmazzák az összes olyan részegységet, amelyre a szolár üzemmódban szükség lehet.

Napkollektor

Napkollektor

Napkollektor és puffertartály szerviz, szolár rendszerek karbantartása. Napenergia felhasználási módszerek, vákuum kollektorok, sík napkollektor. Meleg víz készítés, napkollektoros fűtés. Napcsapda Kft. - Napkollektorok hazai forgalmazása, napenergiával kapcsolatos információk, cikkek, érdekességek.

Napkollektor az épületgépészetben

Napkollektor az épületgépészetben

Global General Kft. épületgépészet professzionálisan. Cégünk 2007 óta gyűjti a megelégedett és vissza térő megrendelőket. Folyamatosan bővülő portfóliónknak köszönhetően az épületgépészeti komplett megoldások ( víz, gáz, csatorna, fűtés, hűtés) kívül már foglalkozunk klimatizálás (mono, split, hőszivattyú) beszerelésével. Ezeken kívül vállalunk teljes kéménytechnikai ( bélelés, átépítés, javítás) megoldásokat. Szakértőnk elsődleges szempontja a költséghatékony megoldások a minőségi anyagok felhasználása mellett. Hívjon bizalommal.

napkollektor és napelem

napkollektor és napelem

Napelem beszerzéssel, napelem rendszer kivitelezéssel, engedélyeztetéssel, finanszírozási megoldásokkal állunk közületek, cégek és a lakosság rendelkezésére háztartási és ipari méretű erőművekkel egyaránt. A napelem modulok valamint kiegészítő elemei beszerzését gondos műszaki és minőségi válogatás útján tettük meg. Így a beruházókat, s persze magunkat is, megkíméljük az esetleges kellemetlenségektől. A kiváló nemzetközi minősítések és hosszú távú gyártói garanciák karöltve kiemelkedő szaktudásunkkal biztosítják a pontos és gondtalan működést bármely méretű rendszerben.

Napkollektor fajták

Napkollektor fajták

Homor és Lányai - megújuló energiaforrások, napkollektoros rendszerek és gazdaságos fűtési megoldások a legkorszerűbb kazánokkal, szakszerűen, igény szerint tanácsadással. Látogassa meg Ön is weboldalunkat, ahol részletes ismertetőket talál a különböző típusú kazánokról (faelgázosító kazán, vegyestüzelésű kazán, kondenzációs kazán) és a napkollektor fajtákról, valamint természetesen meg is vásárolhatja tőlünk a kinézett típusokat, amelyekre garanciát biztosítunk. Termékpalettánkon világszínvonalú, kiemelkedően jó hatásfokú márkák találhatók meg, amelyek hosszú távon is megbízhatóan működnek.

napkollektor forgalmazás

napkollektor forgalmazás

I. osztályú minőségű termékeink egyre szélesedő választékának köszönhetjük, hogy mára egy közel 1000 m2 területű raktár, bemutatóterem áll rendelkezésünkre. Egyedülálló, Magyarország legnagyobb raktárkészletével, folyamatos akciókkal várjuk továbbra is régi és új partnereinket. Codefon-Solar Kft kizárólagos magyarországi forgalmazója a WesTech Solar Ltd csoportnak, Magyarország mellett képviseljük Romániában, Szlovákiában, Csehországban. Ez a cég professzionális solártermék gyártó, aki az elismert és legnagyobb napkollektor gyártó cégek egyike. A WesTech Solar Ltd rendelkezik az összes minősítéssel és forgalmazási engedéllyel.

Napkollektor ismertetése

Napkollektor ismertetése

A napenergiát hasznosító termékek az utóbbi években egyre fontosabb szerepet töltenek be a megújuló energiaforrások között a fosszilis erőforrások megőrzése érdekében. A Nap elegendő energiát biztosít, hogy egy átlagos 4 tagú család éves melegvízszükségletének 50-70%-át fedezze egy néhány négyzetméteres kollektor segítségével. Az elektromos bojler működésének csökkentésével nem csak a környezetet óvjuk, de saját pénztárcánknak is pénzt takarítunk meg. Az Európai Unió elfogadott határozata szerint 2010-re 100 millió négyzetméterre szeretnék növelni a napkollektorok felületét az Öreg Kontinensen. A napkollektor csak természetes erőforrásokat, a nap melegét és a gravitációt használja a működéshez. Alacsony bekerülési ár mellett az üzemeltetés költségei elhanyagolhatók. Mivel a víztartály a vákuumcsövek felett helyezkedik el, a vizet (leszálló hideg víz, felemelkedő meleg víz) a gravitáció mozgatja, nincs szükség még keringtető-szivattyúra sem. A vákuumcsöves napkollektor a legmodernebb tudományos elvek és legújabb ipari fejlesztések alapján készül. Magyarországon még a síkkollektorok elterjedtek, miközben azok hővesztesége (főként hideg időben) óriási. Ráadásul a jelenlegi rendszerek fagyállóval vannak feltöltve, amely a hőcserélő sérülése esetén a vízáramba kerülhet.

Hirdetés
Napkollektor leírások

Napkollektor leírások

A napkollektorok a nap sugarait összegyűjtő szerkezetek, amelyek hőenergiát állítanak elő, amelyet fűtésre és meleg víz előállításra alkalmazunk. Cégünk sík kollektorok és vákuumcsöves napkollektorok, napkollektoros rendszerek kivitelezésével, értékesítésével, javításával és szervizelésével foglalkozik...

Napkollektor méretezése, hatásfoka, megtérülése...

Napkollektor méretezése, hatásfoka, megtérülése...

Napkollektor fogalma. Napkollektor felépítése. Napkollektor működése. Napkollektor méretezés. Napkollektor hatásfok. Napkollektor teljesítmény. Napkollektor megtérülés. Minden amit a napkollektorokról, a napenergiáról és a napenergia hasznosításról tudni érdemes. Napkollektoros rendszerek telepítése, szerelése és forgalmazása.

Napkollektor működése

Napkollektor működése

Napkollektor A napkollektor melegvizet állít elő napenergia felhasználásával. A napkollektor által előállított melegvizet a háztartásokban többnyire fürdéshez és mosogatáshoz használják, de rá lehet vele segíteni a fűtésre is, és még az is előfordul, hogy uszoda vizét melegíti napkollektor. A napkollektor és a napelem között ránézésre nincs túl sok különbség, ezért gyakran összetévesztik őket. A napkollektor melegvizet, a napelem pedig elektromos áramot állít elő napenergia felhasználásával. Ennek megfelelően fizikai működésében is különbözik a napkollektor és a napelem.

Napkollektor működése télen

Napkollektor működése télen

Előre bocsátom, nem valószínű, hogy ezen az oldalon túl sok bírálatot fog olvasni a tisztelt látogató a napkollektorokról. Elfogult vagyok. Szilárd meggyőződésem, hogy ez az egyik olyan berendezés, amely segít az emberiségnek környezetbaráttá tenni a mértéktelen energiafogyasztását. Szerencsére komoly ütemben terjednek hazánkban is ezek a rendszerek, egyre több háztetőn látni a matt-fekete táblákat vagy a csillogó csöveket.

Napkollektor pályázat

Napkollektor pályázat

A minden évben elérhető Zöld Beruházási Rendszer (ZBR) pályázatot az idén meghosszabbították, melynek célja a megújuló energiaforrások lakossági alkalmazásának elősegítése. Napkollektor telepítésének költségeire pályázhatnak magánszemélyek és társasházak meleg víz előállítása és fűtés rásegítés céljából. A pályázati támogatással megvalósuló fejlesztések hozzájárulnak Magyarország klímavédelem területén vállalt nemzetközi kötelezettségei teljesítéséhez is.

Napkollektor rendszerek, gyors megtérülés

Napkollektor rendszerek, gyors megtérülés

INGYEN meleg víz az Ön otthonába! Ne fizessen többet a meleg vízért! Használjon napkollektort és csökkentse a havi kiadásait. A napkollektor nem használ energiát. Se áramot, se gázt, se mást. Ingyen melegít Önnek meleg vízet! Ha magasak az áramszámlák, magas a gázszámla, csökkentse kiadásait napkollektor használatával. A napkollektor ára akár 1-1.5 év alatt megtérül. Napkollektor elérhető áron.

Napkollektor tervezés

Napkollektor tervezés

Érdeklik az igazán költséghatékony, környezetbarát fűtéstechnikai megoldások? Akkor honlapunkat Önnek hoztuk létre. Állítson elő használati meleg vizet vagy csökkentse fűtés számláját napkollektor segítségével. Válasszon legkorszerűbb napkollektoros rendszerek közül. Nézze meg weboldalunkon található többi termékünket is! Oldalunkon megtalálhatóak a legmodernebb napkollektoros és napelemes rendszerek, tárolók, szolár vezérlések valamint a hatékony fatüzelés megvalósításához szükséges, korszerű faapríték és pellet kazánok. A kereskedelmi tevékenységen túl, segítséget biztosítsunk a beruházáshoz szükséges költségek csökkentésében pályázatírással és magas szintű szakmai tanácsadással is.

Napkollektor vagy napelem?

Napkollektor vagy napelem?

Napelem webshop kitűnő árakon. A Canadian Solar hivatalos magyarországi partnereként hihetetlen árakat és verhetetlen garanciát biztosítunk a napelemekre. Nálunk a napelem tábla árak versenyképesek maradnak az egyszerűsített felépítésünknek köszönhetően. Biztosítjuk a Canadian Solar által nyújtott minden garanciát az Ön számára. A Canadian Solar a világ 3 legnagyobb biztosító társasága által biztosítva. Legjobb minőség: 239 minőség-ellenőrzési pont a modulgyártás során előszűrés a termékhibák kiszűrése érdekében.

Tuti menü