Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Napkollektor linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Készítsünk - Napenergia [4. oldal]
részletek »

Napkollektor képes leírás: Készítsünk - Napenergia [4. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: napkollektor.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 121 db
Készítsünk napkollektort

Készítsünk napkollektort

Kevés szó esik a napenergia hasznosításról! Pedig gondoljunk csak bele milyen jó meleg tud lenni az autónkban ilyenkor is amikor odakint -13-15 C van! Pedig az nem is nap energia hasznosítására szolgáló berendezés. Valahogyan elnyomják a hőszivattyús elképzelések, ha mégis akkor mindenki áramot szeretne napelemmel termelni és nem meleget előállítani! Nem süt eleget a nap és csak akkor amikor nem kell a meleg, nyáron! Mondják és nem számolnak utána, hogy nyáron mennyit fizetnek használati melegvíz előállítására. Miközben egy hordót feketére festve azt a napra kitéve, az egész család szinte egész nyáron fürödhetne a nap meleg energiáját hasznosítva.

Komfort Klíma

Komfort Klíma

Napkollektor: Fisher TZ58/1800-20R Vákuumcsöves (20 cső) Tároló: 200 literes, dupla hőcserélős tároló (német gyártmány). Hidraulikus blokk: szolárszivattyúval, és más szerelvényekkel, hőszigetelve, nyomáspróbázva Szabályozó: szivattyú fordulatszám szabályozására képes német gyártmányú szabályozó, érzékelőkkel Tágulási tartály: 18 literes szolár tágulási tartály.

Krupla Solar

Krupla Solar

Használja ki a nap által nyújtott energiát, ami szinte mindig elérhető és Ingyen van! Cégünk vállalja alternatív rendszerek tervezését és kivitelezését: szolár rendszerek - napkollektor, geotermikus fűtés - hűtés, falfűtés. A nemzetközileg elismert Rehau cég akkreditált szerelőjeként a beépített Rehau termékekre 50 év garanciát adok. Tőlünk biztonságos, minőségi anyagokból készült rendszert kap! Munkáimra 2 év garanciát vállalok! A munkafelmérés, kiszállási díj, tervezés megrendelés esetén ingyenes! Ha további információra van szüksége, kérem hívjon bizalommal! Referencia-munkák bemutatása.

Légkollektor fűtésrendszer

Légkollektor fűtésrendszer

Ismerje meg ezt a fantasztikus technológiát mely egyszerűen, gyorsan telepíthető otthonába vagy vállalkozásához, és amellyel jelentős energia megtakarítást érhet el. E mellett akár a teljes energia szükségletét fedezheti napenergiával és speciális akkumulátorokkal. Környezetünk megóvása mindannyiunk érdeke és az új technológiák alkalmazásával képesek vagyunk kiaknázni a természetben rejlő ajándékokat.

Magyar fejlesztésű napkollektor

Magyar fejlesztésű napkollektor

Környezetbarát energia, tiszta és fenntartható minőségű élet... Az új jövő víziója..? Igen...! Az életet adó napsugárral - napkollektoraink - elérhető közelségbe hozzák, Az új és tiszta, mindenki által megfizethető energiát... a jövőt. Napkollektoros melegvízkészítő rendszer, épületek, úszómedencék fűtése napenergiával. Magyar fejlesztésű és gyártású napkollektorunk TÜV Rheinland Köln által bevizsgált termék. A mérési vizsgálatok kimagasló hatásfokot igazoltak a napenergia hasznosítása terén.

Manitu Solar

Manitu Solar

Napelenergiás rendszerek tervezése, kivitelezése, forgalmazása, pályázati támogatás. A telepítést részletes felmérés és precíz tervezés előzi meg, ahol pontosan tájékoztatjuk a költségekről, megtakarításokról és több javaslatot is kidolgozunk a legmegfelelőbb rendszer kiépítésére. Mivel jól ismerjük a hazai pályázati és piaci lehetőségeket, segítséget tudunk nyújtani ezek legjobb kihasználásában, legyen szó cégről, magánszemélyről vagy önkormányzati intézményről.

Medprimo napkollektorok

Medprimo napkollektorok

Cégünk mostantól infra fűtőfim és panel fűtéssel, illetve AQUALEA használati melegvíz hőszivattyúkkal is foglalkozik. A megoldás a legtisztább energiaforrás, a napenergia. Rendszereink a napsugárzásból közvetlenül hőenergiát állítanak elő, így kiválóan alkalmasak meleg víz előállítására, illetve egy épület vagy akár egy medence felfűtésére.

Megújuló energiák

Megújuló energiák

A honlap információs jellegével szeretnénk minél több információt minél közérthetőbben eljuttatni azon emberekhez, akik érdeklődést mutatnak házuk megújuló energiákkal való fenntartásának irányába. Mindenekelőtt kiemelném, hogy ez a fenntartási forma hosszú távú befektetés, azonban megfelelő tervezéssel nagyban lerövidíthető a megtérülés. (Például egy közepes méretű ház kis teljesítményű hőszivattyúval történő fűtésénél már akár 1-1,5 éven belüli is lehet a megtérülés.)

Minden Ami Nap Jánostól

Minden Ami Nap Jánostól

Napjainkban, egyre jobban a hétköznapok részévé vált a környezetvédelem, hiszen mindannyiunkban felmerült már az igény, hogy tegyünk valamit azért, hogy egy tisztább és biztonságosabb közegben élhessünk. Ez a folyamat a háztartások szintjén is szembetűnő, hiszen a mindennapi környezetvédelem a családok szintjén zajlik, és gyakran párosul azzal az elvárással, hogy költségeinket a lehető legjobban mérsékeljük. Talán már Ön is kutatott ilyen megoldások után. Jelenlegi energiaerőforrásaink kapacitása sajnos véges, kimerülésük, és emiatt folyamatos drágulásuk is kiszámítható. A megújuló energiaforrások, mint kiaknázatlan lehetőségek körbevesznek minket, gyakran tudomást sem veszünk róluk, pedig kézzelfogható megoldást biztosítanak számos környezetvédelmi és energia-megtakarítási problémánkra. Oldalunkon, ezek közül, a napenergia nyújtotta lehetőségekkel szeretnénk megismertetni Önt, hogy hosszú távon élvezhesse a megújuló energia szabadságát.

Hirdetés
Napcsapda

Napcsapda

Napcsapda: Napkollektor kis és nagy rendszerek. Gazdaságos napenergia felhasználás - napkollektor, síkkolektor, vákumcsöves napkollektor, hőszivattyú. A nap süt, és ez még így is marad néhány millió évig. Ha az arcát felé fordítja, érzi a melegét. Ha szenved az aszfalton a hőségtől, érzi az erejét. Ha bemegy a Balatonba - hűha még ezt is felmelegíti!

Napelem

Napelem

Szolár rendszereink biztosíthatják az év háromnegyed részében a meleg vizet és a fűtést az Ön otthonában is! A napelemek a napsugárzás hatására közvetlenül elektromos áramot állítanak elő. A napelemek által előállított villamos energiát felhasználhatjuk háztartásunkban, eltárolhatjuk, vagy akár visszatáplálhatjuk az elektromos hálózatba. Ez jelenti az energia felhasználás jövőjét! Ha már most szeretne részese lenni a megújuló energiaforrások kiaknázásának, látogasson el weblapunkra, ahol minden információt megtalál a rendszer működésével és teljes körű szolgáltatásainkkal kapcsolatban!

Napelem érdekességek

Napelem érdekességek

Ha nem ért valamit a napelemmel kapcsolatosan, akkor nyugodtan keresse fel az alábbi oldalt és nézzem szét. Minden kérdésere választ fog kapni. Ha mégse találta volna meg a keresett választ, akkor híjon fel minket, készséggel állunk a rendelkezésére. Siessen, nehogy lemaradjon. Napelem szerelés és telepítés az Országban!

Napelemek egyedi tervezéssel

Napelemek egyedi tervezéssel

Egyedien tervezett napelemes rendszereket is vállal a Korax Solar. A kiválóan képzett szakemberek online is felkereshetőek, a cég weblapján keresztül, vagy akár személyesen is Ráckevén. Pályázatokat is készítenek, egészen a tervezési folyamatoktól kezdődően, a kivitelezésen át, minden részletre figyelve. Az általuk elkészített berendezések 10 éves anyag garanciával kerülnek a megrendelőkhöz, valamint garantál 25 éves működést is biztosítanak. Szervizelést is vállalnak bármikor, amennyiben valami probléma merülne fel.

Napelemes Megoldások

Napelemes Megoldások

Csökkentse most Ön is energiaszámláit napelemes, szélgenerátoros megoldásainkkal, amelyek rövid időn belül megtérülnek úgy, hogy közben a környezetét is védi. A napelem és a szélkerék most Önnek is reálisan elérhető energiaforrás!

Napelemes rendszerek - Fonet Kft.

Napelemes rendszerek - Fonet Kft.

A napelem specialista fonetsolar.hu kiváló minőségű napelemeket és napelemrendszereket kínál vásárlói számára. Energia takarékos napelemrendszerek széles választékából válogathatnak a vásárlók a fonetsolar.hu oldalon, valamint minden hasznos információt megtalálhatunk a napelem működéséről. A fonet kft.irodája Budapesten a Tél utcában található kényelmesen megközelíthető helyen. Fonet solal Kft. teljes körű szolgáltatást nyújt vásárlói számára, a tanácsadástól a megtervezésen át a kivitelezésig. Minden beszerelt napelemrendszerre garanciát vállalnak.

NapelemVásárlás

NapelemVásárlás

Napelem áruház, kis- és nagykereskedelem. A napelemes rendszer kiválasztását az áramfogyasztás és a helyszín lehetőségei határozzák meg. Hogy mekkora napelemes rendszerre van szükségünk, ezt legjobban az egy év alatt elfogyasztott kWh (kilówattóra) mennyiség alapján lehet tervezni. Napelemes rendszert az áramfogyasztásunkhoz kell tervezni. Komoly tervezésnél, a kivitelezés előtt mindenképp érdemes az egész évi kWh (kilówatt óra) fogyasztást ellenőrizni, mert havi áramfogyasztás szezonálisan eltérhet (télen általában több áramot használunk , mint nyáron). Ezt az adatot az áramszolgáltatónk ügyfélszolgálata megmondja. De első lépésben a havi villanszámlát elég elővenni, és megkeresni a fogyasztott kWh mennyiséget.

Napenergia hasznosítás mindennapjainkban

Napenergia hasznosítás mindennapjainkban

A korábbi becslésekkel ellentétben sokkal hamarabb várható a világ energia készletének kimerülése. Ez a helyzet nem ér minket váratlanul, hiszen már több mint 30 éve folynak a kutatások az alternatív energiai források irányába.1971-ben szabadította fel a NASA a civil világ számára a napelemes berendezéseket.Földrajzi adottságaink lehetővé teszik,hogy kiváltsuk a fosszilis energiát a nap végtelen és ingyenes energiájának alkalmazásával.A mai, modern napkollektorok már igen magas hatásfokkal alakítják át a fényt hőenergiává- és ráadásul ez ingyenes energia

Tuti menü