Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Napkollektor linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: ExtremeSolar - Kazán [3. oldal]
részletek »

Napkollektor képes leírás: ExtremeSolar - Kazán [3. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: napkollektor.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 121 db
ExtremeSolar Kft - Göd

ExtremeSolar Kft - Göd

Honlapunkon a napelemek és napkollektorok mellett leírásokat és útmutatókat is talál a külömböző napenergia hasznosításárá szolgáló berendezésekről. Az energiaárak emelkedésével egyre inkább előtérbe kerülnek a megújuló energiaforrásuk például napelemek és napkollektorok melyek mindamellett hogy 100%-ban megtérül az áruk még környezetbarátok is. Elsősorban új házak építésénél merül felhasználatuk de régebbi házak tetejére is gond nélkül felszerelhetők. A napelem a nap nergiáját elektromos árammá alakítja majd azt akkumulátorokban tárolja, így a hálózati villanyáram használatát mellőzve pénzt takarírthat meg nekünk. A napkollektor a gáz számlát hivatott csökkenteni, melegvíz előállításra és fűtésre használják. Kiváló hosszútávú befektetés a napenergia hasznosítás.

Forester & Partners

Forester & Partners

Napenergia hasznosítása napkollektor segítségével A Nap kimeríthetetlen energiaforrás. Csaknem 5 milliárd éve sugározza a fényt és a hőt. Fél perc alatt több energiát ad, mint amennyit a teljes emberi faj egy év alatt elhasznál, ráadásul mindezt teljesen ingyen, és emberi léptékkel számolva korlátlan ideig! A Solar-technológia lehetővé teszi, hogy a mai energiafüggő világban egy olcsó, környezetkímélő és modern fűtési megoldást alkalmazzunk.

Főnix rendszer

Főnix rendszer

Az elmúlt évtizedek tapasztalatai és a kutatók előrejelzései alapján egyre nyilvánvalóbbá válik, hogy az emberiség környezetszennyező és energiapazarló életvitele hosszútávon a fosszilis energiahordozók kimerüléséhez és ökológiai katasztrófához vezet. A légkör széndioxid szennyezése, az ózonréteg vékonyodása, a növekvő energiafelhasználás okozta problémákra, az alternatív és megújuló energiaforrások alkalmazása nyújthat megoldást. De mit is takar a megújuló energiaforrások fogalma? A megújuló energiaforrások a természeti folyamatok során folyamatosan rendelkezésre álló vagy újratermelődő energiafajták (nap, szél, vízenergia, biomassza, geotermikus energia). Ezen elvek figyelembevételével alakítottuk ki, a Főnix-renszert, mely teljes körűen felöleli a megújuló energiaforrásokon alapuló energiatakarékos, környezetbarát, alacsony hőmérsékletű fal-padlófűtést, felülethűtést, épületszerkezet-temperálást, kombinálva a legmodernebb szabályozás technológiai elemekkel a tervezéstől a kivitelezésig.

G-old infrafűtések

G-old infrafűtések

Energiatakarékos, korszerű, tiszta fűtésrendszert szeretne? A legjobb helyen jár! Cégünk infrapanelek gyártásával összeépítésével, valamint szerelési tartozékok értékesítésével foglalkozunk. A minőség nem osztható. Tartalmazza a szállítási pontosságot, a versenyképes árat, a műszaki tartalmat és a hozzá tartozó szolgáltatásokat. Célunk a magas vevői elégedettség elérése és fenntartása. Biztosítjuk Önt arról, hogy a G-OLD Infrapanel termékek a jövőben is a csúcstechnológiát fogják képviselni, és hogy termékeink a jövőben is ki fogják vívni vásárlóink elégedettségét.

Geosolar

Geosolar

Napjaink egyre növekvő energiaigényét többségben a fosszilis energiahordozók - szén, gáz és olaj - kitermelése biztosítja. Mint ismeretes, ezek a tartalékok nem végtelenek és egyre nagyobb költségeket rónak a fogyasztókra. Hőszivattyú segítségével az ingyen rendelkezésre álló, folyamatosan megújuló energiaforrások energiaigényünk többszörösét képesek fedezni.

Green Force Suited on You napelemek

Green Force Suited on You napelemek

Kiváló minőségű napelemeket és a szükséges energiákat újrahasznosító elemeket forgalmaz a Green Force Kft. Webáruházukban széles választékban és részletes termék ismertetővel valamint leírásokkal találhatók meg a különböző teljesítményű napelemek, napelemes rendszerek, inverterek és egyéb elektronikai kiegészítők. A forgalmazott termékeiket kedvező áron kínálják a megrendelőik számára, melyeket a kiváló szakemberek garanciálisan és sok éves élettartammal kínálnak. A helyszínre történő kiszállítás a rendelést követően, rövid időn belül meg is történik.

Greennovate.hu

Greennovate.hu

Napelemes rendszert szeretne telepíteni? Mi segítünk, hogy a napelem rendszer ára biztosan megtérüljön, háztartási erőműve pedig sokáig működjön biztonságosan. A maximum 50 KVA (KW) teljesítménnyel működő mini erőműveket háztatások és vállalkozások is maguk telepíthetik, 3x16A-ig pedig a napelemes rendszer díjmentesen csatlakoztatható a szolgáltatók elektromos hálózatába. Bízza ránk a munkát a tervezéstől az engedélyeztetésen át a kivitelezésig, és mi a legjobbat adjuk Önnek a legjobb áron! Grennovate.hu

GridSolar Kft.

GridSolar Kft.

Napelem + napkollektor egyben: villamos energia és meleg víz előállítása. A megoldással a beeső fény energiájának több mint 60%-a hasznosítható. Szolgáltatásaink: - Kombinált rendszerek thermo-, villamos- és mechanikai tervezése, - Modulok és telepített rendszerek mérése, jegyzőkönyvezése, - Tanácsadás, hozam- és megtérülési kalkulációk készítése, - Ingyenes helyszíni felmérés, - Pályázatírási- és energiatanúsítvány kiállítási asszisztancia, - Helyi áramszolgáltatóval való egyeztetés, engedélyezési dokumentációk elkészítése, ügyintézése.

GroupSolar

GroupSolar

Kimeríthetetlen energiaforrásunk a nap, amelyet hasznosítva ingyenes tiszta energiához jutunk. Napjainkban a megújuló energiaforrások egyre több teret nyernek, hiszen környezetbarát megoldás, és kimeríthetetlen forrással rendelkeznek. Az energiaárak napról napra drágábbak, ezért hazánkban egyre népszerűbbé válnak a megújuló energiaforrások használata. Megtérülési idejük általánosan 4-6 évre tehető. A napenergia hasznosítása szempontjából Magyarország földrajzi helyzete ideális. Magyarország területét egy év alatt mintegy 400-szor több napenergia éri, mint az ország teljes éves energiafelhasználása.

Hirdetés
Grünpower - Napkollektor

Grünpower - Napkollektor

Mindannyiunkat érintő probléma a rezsiköltségek folyamatos emelkedése. Cégünk erre a problémára kínál olcsó és korszerű megoldást. A gazdasági élet eseményei, és a várhatóan tovább emelkedő energiaárak miatt, talán még sosem volt ilyen fontos, hogy takarékoskodjunk a pénzzel és az energiával egyaránt. A melegvíz azonban a komfortérzet legfontosabb eleme, ezért nem hiányozhat egyetlen háztartásból sem. A GrünPower vákuumcsöves napkollektorok a napsugárzást használják fel - kiváló hatásfokkal- vízmelegítésre. Használatukkal olyan vízmelegítő készüléket kapunk, ami gáz vagy elektromos energia felhasználása nélkül, ingyen lát el minket nagy mennyiségű melegvízzel. A GrünPower vákuumcsöves napkollektorok a gyengébb, szórt napsugárzást is képesek hasznosítani és hatékonyságuk nem függ a külső hőmérséklettől. Ez a csöves kialakítás miatti nagyobb felületnek és a korszerű hőgyűjtő bevonatnak köszönhető.

Használjuk ki a Nap ingyenes energiáját!

Használjuk ki a Nap ingyenes energiáját!

Egy Magyar technológia újítás, mely felülmúlja a piacon lévő napkollektorokat(A Gödöllői Egyetemen történt összehasonlító mérés szerint egy amerikai űrkutatási intézmény napkollektorát is) 30 éves élettartammal rendelkezik és az egyik legolcsóbb a piacon lévő napkollektorok között! Minden technikai megoldásában eltér a vákuumcsöves és sík napkollektoroktól.

Hogyan működik a napkollektor?

Hogyan működik a napkollektor?

A napkollektor a nap sugaraiból érkező hőt használja fel melegvíz előállítására, ami használati melegvízként, vagy fűtésrásegítésre használható. A napkollektor egy olyan hőcsapda, amelybe bejut a napfény, benne elnyelődik, miközben felmelegíti a napkollektor csöveiben keringő folyadékot. A jó szigetelés miatt a hő ki már nem juthat a napkollektorból. A napsugárzás által a napkollektorban felmelegedett folyadékot egy szivattyú keringteti, így elszállítva a hőt a napkollektorból egy hőcserélőhöz. A hőcserélő egy tartályban van, ahol a folyadék átadja hőjét a tartály vizének, ami ettől felmelegszik. Ha a tartály vize a napkollektor segítségével eléri a kívánt (és a vezérlésben előre beállított hőfokot, akkor már csak használni kell a meleg vizet. Ha a víz nem melegszik fel eléggé (télen, vagy borús időben), akkor a kiegészítő fűtés (ami lehet egy elektromos fűtőbetét, gázüzemű, vagy bármilyen más kazán) bepótolja amit kell. Mindezt persze jóval kevesebb energiafelhasználással teszi, mert a kollektor ilyen körülmények között is előmelegítette a vizet. A teljesen automatikusan működő napkollektor rendszert egy vezérlőelektronika irányítja, amin egyedileg beállíthatóak a működés paraméterei. Jelenleg hazánkban a napkollektor rendszerek elsősorban a használati melegvíz előállítására, fűtésrásegítésre és medencék fűtésére korlátozódnak.

Horváth és Társa

Horváth és Társa

Cégünk 1999-ben alakult, fő profilunk, épületgépészeti kivitelezések, gázkészülék forgalmazás, telepítés, szervizelés . Szolgáltatásaink: Társasházak gáz alapvezetékein,szivárgások felltárása részleges,vagy teljes kiválltása rövid határídővel, rugalmas ügyintézéssel, Napkollektor rendszerek forgalmazása,kiépítése.

Hungaroklima

Hungaroklima

Magyarországon a klimatikus adottságok miatt egész éves melegvíz-ellátásra a zárt rendszerű házi melegvízellátó rendszerek használhatóak. A zárt rendszer azt jelenti, hogy a napkollektorban a hőgyűjtő közeg zárt csővezetékben kering (függetlenül a használati melegvíztől), a Napból nyert energiát hőcserélőn keresztül adja át a használni kívánt víznek. A hőgyűjtő közeg olyan anyag, mely a legnagyobb téli hidegben sem fagy meg, ezért télen is használható, nem kell leüríteni. Ez az anyag tipikusan megfelelően alacsony fagyáspontra beállított fagyálló folyadék.

Hungarosolar - Vákuumcsöves napkollektorok

Hungarosolar - Vákuumcsöves napkollektorok

A vákuumcsöves napkollektorok magyar éghajlaton sokkal jobban teljesítenek, mint a sík kollektorok, mivel a tavaszi/őszi-, szeles-, téli időszakokban a vákuumszigetelésnek köszönhetően minimális a hőveszteségük. Termékeink kedvező árú, ám kiváló minőségű napkollektorok, napkollektoros rendszeralkatrészek. Minőségüket az európai Solar Keymark hitelesítés is garantálja.

Ingyen melegvíz

Ingyen melegvíz

Cégünk 1995-ben akault. 2008-ig Irodaszerekkel és irodatechnikával, nyomtató javítással foglalkozik. De látva az energiárak drasztikus emekledését. Elkeztünk foglalkozni a megújuló energia források felhasználásával. Így hamarosan kapható lesz termékkinálatunkban. Nakollektorok, szélerőművek széles választéka. Remélem hamarosan Önt is üdözölhetjük boltunkban, hogy személyesen bemutathassuk mind azt a lehetőséget amit a megújuló energia rejt magában. Egy olcsó napkollektorral már akár tavasztól - öszig fedezheti melegvíz szükségletét. És ezt már elérhet? áron kínáljuk.

Kazán Kereső

Kazán Kereső

A közel 20 éve működő, ISO 9001 minőségtanúsítvánnyal rendelkező vállalkozásunk Kazán Kereső webáruháza megrendelői igényeit szem előtt tartva nyújt kiváló minőségű szolgáltatást, kedvező áron. Kereső rendszerünkben könnyen és gyorsan megtalálható a keresett termék, melyet rövid határidőn belül házhoz szállítunk, vagy személyesen átvehető telephelyünkön. Webáruházunk kiemelt termékei: gázkazánok, kondenzációs, vegyestüzelésű, pellet illetve faelgázosító kazánok, napkollektorok, vízmelegítők, bojlerek és puffertartályok. Egyedi kereső rendszerünk segítségével könnyedén megtalálható a keresett termék, melyet rövid határidővel házhoz szállítunk, vagy személyesen átvehető telephelyünkön.

Tuti menü