Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Napkollektor linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Az Ablak - Esb [2. oldal]
részletek »

Napkollektor képes leírás: Az Ablak - Esb [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: napkollektor.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 121 db
Az Ablak a Napra

Az Ablak a Napra

Ablak a Napra Bt. - nyílászáró, kültéri- és beltéri ajtó kereskedés és beépítés, valamint szolártechnika telepítés, szerelés. Egy napenergiát felhasználó rendszer megtervezése és kivitelezése sok munkafázisból álló bonyolult feladat ezért sokoldalú hozzáértést igényel. Mégis megéri Önnek a beruházást elvégeztetnie velünk mert egy megfelelően tervezett és telepített napkollektor rendszer megtérülési ideje 3-7 év közé tehető, ami jelenlegi növekvő gázárakat és csökkenő gázár támogatási rendszert figyelembe véve jelentősen csökkenhet a közel jövőben akár 2-3 éves időtartamra. Éves szinten a használati meleg víz 70-90 százaléka is előállítható napenergia felhasználásával rendszerünkkel. Ma már elérhető, megtérülő alternatívát jelent a napkollektor, amely az élettartama alatt jóval több költséget fog megtakarítani, mint amennyibe került, és közben hozzájárul egy tisztább, élhetőbb környezethez. Napkollektoros fűtésrásegítő rendszerünk hőszivattyúval kiegészítve egész évben működik.

Bács Klíma

Bács Klíma

Alternatív energiatermelés: Ingyenes energiaforrásunk a NAP! Az energia iránti igény arra kényszerít bennünket,hogy keressük az új energiatermelési lehetőségeket. A Föld legősibb és minden bizonnyal legfontosabb energiaforrása a Nap. A napenergiáját villamos áram termelésére, fűtési és használati melegvíz (HMV) előállítására alkalmazzuk, azonban korántsem merítettük ki a napenergiában rejlő óriási lehetőségeket.

Bács-Zöldenergia

Bács-Zöldenergia

A Bács Zöldenergia Kft. egy újonnan alakult kecskeméti székehelyű vállalkozás, melynek célja a megújuló energiaforrások kiaknázásának népszerűsítése, terjesztése komplett rendszermegoldások formájában. Stratégiai partnereink között szerepelnek importőrök, gyártók, környezetvédelmi mérnöki irodák, építőipari generálkivitelezők, ugyanúgy, mint elektromos fővállalkozók, biztosítva ezzel a legmagasabb színvonalon elvégzett munkát, legyen szó akár egy hétvégi ház kerti szoláris zuhanyzójáról, egy üzemcsarnok fűtéséről, vagy akár egy családi ház elektromos energia ellátásáról kizárólag megújuló energiaforrásokból. Partnereink és munkatársaink maximálisan elkötelezettek a környezettudatos magatartás és az energiahatékony megoldások iránt egy maximálisan ügyfélközpontú légkörben.

Bramac-Solar - Napenergia, napkollektor

Bramac-Solar - Napenergia, napkollektor

A Bramac-Solar oldalán érdeklődhet a szolár rendszerről, a Bramac Naptetőkről, és a napenergiáról. Mindössze egy órán belül felszerelhető a napkollektor. A Solar rendszer jóvoltából összegyűjtheti a napenergiát a napkollektoron keresztül, illetve elraktározhatja a napenergiát. A napenergia felhasználása a Bramac szolár rendszerének alkalmazásával napjainkban a legkörnyezetkímélőbb és legköltségkímélőbb megoldás melegvíz készítéshez és a fűtés kiegészítésére. Egy kimeríthetetlen energiaforrás, amely bárki számára elérhető és hasznosítható.

Codefon Solar

Codefon Solar

I. osztályú minőségű termékeink egyre szélesedő választékának köszönhetjük, hogy mára egy közel 1000 m2 területű raktár (bemutatóteremmel) áll rendelkezésünkre. Egyedülálló talán Magyarországon legnagyobb raktárkészletével folyamatos akciókkal várjuk továbbra is régi és új partnereinket. Codefon-Solar Kft kizárólagos magyarországi forgalmazója a West Tech solar Ltd csoportnak. Ez a cég professzionális solár termék gyártó, aki elismert és legnagyobb napkollektor gyártó cégek egyike. A West Tech solar LTd. rendelkezik az összes minősítéssel és forgalmazási engedéllyel. Minden napkollektor egyenként tesztelt minőségi termék, és a Magyarországon általánosan kapható 0-6 bar kollektorokkal szemben 8 bár a maximum megengedhető nyomás állósággal.

Coolpoint

Coolpoint

Cégünket 2002-ben alapítottuk, mely teljes egészében magyar tulajdonú természetes személyek tulajdonlásával jött létre és üzemel. Céljaink magán vásárlóknak: A Tisztelt megrendelők magas szintű teljes kiszolgálása, exkluzív környezetben igényes termékekkel reális áron és jó minőségű szolgáltatásokkal biztosítása. A napkollektor olyan épületgépészeti berendezés, mely napenergia felhasználásával közvetlenül állít elő fűtésre, vízmelegítésre használható hőenergiát. A hőcserélő közeg jellemzően folyadék, ám levegő is használható. A hétköznapi nyelvben gyakran összetévesztik a napelemmel, amely a napsugárzást elektromos energiává alakítja.

cseresznye.net - megújulók a Dunakanyarban

cseresznye.net - megújulók a Dunakanyarban

Honlapunkon kimerítő információt talál a megújuló energia témakörből, de a passzív házakról is olvashat. Kitér a napkollektorok gazdaságossági kérdéseire, és az elérhető napkollektoros pályázati anyagokra is. Nem elsősorban cégbemutató, nem termékbemutató, gyártmányfüggetlen oldal. Foglalkozik a napenergia fűtési és hűtési célú hasznosításával, és kitér az alternatív hőtárolási módszerekre is.

Csizi-Bau

Csizi-Bau

Kimeríthetetlen energiaforrásunk a nap, amelyet hasznosítva ingyenes tiszta energiához jutunk. Napjainkban a megújuló energiaforrások egyre több teret nyernek, hiszen környezetbarát megoldás, és kimeríthetetlen forrással rendelkeznek. Az energiaárak napról napra drágábbak, ezért hazánkban egyre népszerűbbé válnak a megújuló energiaforrások használata. Elterjedésüket az évről évre növekedő állami támogatás is segíti. Megtérülési idejük általánosan 4-6 évre tehető. A napenergia hasznosítása szempontjából Magyarország földrajzi helyzete ideális. A Földünkön fellelhető energia túlnyomó részének forrása a Nap. A napenergia egy része közvetlen napsugárzás formájában éri a Földet, és ez már önmagában is nagyon sok energiát hordoz: például Magyarország területét egy év alatt mintegy 400-szor több napenergia éri, mint az ország teljes éves energiafelhasználása. A napenergia közvetlen felhasználásának két leggyakoribb módja az elektromos áram előállítása napelemmel, valamint melegvíz készítés (fürdéshez vagy fűtéshez) napkollektorral. Közvetett módon napenergia a forrása a szélenergiának, a biomasszának és a vízenergiának is. Alapvetően két típusát különböztetjük meg a fényenergia felhasználásának, a napkollektort és a napelemet. A napkollektor a víz melegítésére, a napelem pedig elektromos áram termelésére alkalmas.

Cső - Lavina

Cső - Lavina

A Cső - Lavina kft. vas-műszaki árú kereskedelmi tevékenységet folytató vállalkozás. Vállalkozásunk 1996 évben alakult Kft formájában. A vállalkozás Győr Városában működik, 2400 négyzetméter alapterületű, korszerű környezetben. Kínálatunkat úgy állítottuk össze, hogy partnereink mindent egyhelyen és legkedvezőbb áron megvásárolhassanak, ami szükséges a víz-gáz-melegvíz- fűtés- épületgépészet területén. Nálunk megvásárolhatja a csövektől, a gázkazánig, fürdőszoba teljes berendezéséig minden szükséges anyagát. Vállaljuk a tervezéstől-a teljes kivitelezésig az épületgépészeti munkálatait! Üzletünkben mindent megtalál, ami a gáz-víz-fűtés szereléshez szükséges. Kedvező árainkkal, és figyelmes, udvarias munkatársainkkal, kiszolgálásal várjuk Önt üzletünkben!

Hirdetés
Debrecenben található napelem kivitelezők

Debrecenben található napelem kivitelezők

Napkollektor forgalmazó és kivitelező cég a Greenetik Retail Kft. A Kft. Debrecenben található. Ausztriai társ cég által hozzák forgalomban Magyarországon a kiváló minőségű napkollektorokat, melyeket készséggel szerelnek fel és hoznak működésbe a kívánt épületeken. Egyéni árajánlatot, a helyszíni állapotfelmérést követően ad a cég az érdeklődői számára. Különféle lehetőségeket kínálnak a megrendelőknek, és lehető legcélszerűbb megvalósításokkal szolgálnak. Egyéb kérdésekkel is lehet a szakértőkhöz fordulni, a weboldalon található elérhetőségek segítségével.

Direct-Line

Direct-Line

A Direct-Line Kft. 1991-ben alakult színvonalas nyugat-európai termékek, elsősorban rozsdamentes alapanyagok és szerelvények, valamint irodabútorok forgalmazására. A kereskedelmi tevékenység beindításakor a piac megteremtése mellett fontos szempontként jelent meg egy későbbi nemesacél feldolgozás megvalósításának szándéka is. Rozsdamentes napkollektoraink élettartama várhatóan akár a 40-50 évet is meghaladja. Ennek megfelelően fajlagos beruházási, üzemeltetési és karbantartási költsége alacsonyabb mint a kevésbé időtálló kiviteleknek. Kollektorainkra 15 éves garanciát vállalunk.

Elektro-Modulátor Kft.

Elektro-Modulátor Kft.

Az Elektro-Modulátor Kft fő tevékenységi köre a műszaki mérnöki tevékenység, mely az alábbi feladatköröket tartalmazza: Erősáramú és gyengeáramú villamos tervezés, kivitelezés, villamos műszaki vezetés és szakértés. Megújuló energia rendszerek tervezése, telepítése. Mind a lakossági, mind az ipari szférában jelen vagyunk, és vállalunk a villamosság területén jelentkező tervezői, kivitelezői, szakértői feladatokat. Cégünk 2008 óta folyamatosan bővül. Sikerünk alapja, a megrendelői igények rugalmas kiszolgálása.

Energia a Napból

Energia a Napból

A Homeinfo egy olyan csodás site, amelyen keresztül mindezt a segítséget igyekszünk megadni Önöknek az éteren keresztül, akár hol is tartanak az otthonteremtésben. A tervezéstől, a jogi procedúráktól a tervezésen és a kivitelezésen át egészen a berendezésig minden munkafázisban igyekszünk sok-sok tanácsot, ötletet, hasznos információt adni, amelyekkel ez a sok energiával, stresszel és persze kiadással járó folyamat örömteli eseménnyé válhat mindenki számára.

Energiacentrum

Energiacentrum

Napkollektor a nap sugárzásának energiáját vízfelmelegítésre használja fel.Az éves melegvíz-szükséglet akár 70-80%-a is előállítható.Ez meghatározó mennyiség, és a folytonosan növekvő energiaárak mellett egyre jobban megtérülő beruházás. Melegvíz-készítő rendszer bárhová telepíthető. A napkollektor fajtái: Nyári napkollektor,vákuumcsöves, napkollektor,síkkollektor

Energo Dekomo

Energo Dekomo

ÚJ! Napkollektorok felszerelése, kivitelezéssel, teljes gépészeti szereléssel. Ha Önnek fontos az Ön és családja jövője, a környezet védelme, és szeretné kihasználni a napsütés melegét, akkor itt az ideje, hogy napkollektort vásároljon! Nincs széndioxid kibocsátás, rásegít a központi fűtésre, ingyenes melegvizet szolgáltat. Tapasztalataink szerint a beruházás költsége már az első évben jelentősen megtérül, a havi gázszámlán jól látható a megtakarítás. Természetesen a napsütéstől függ a melegvíz mennyisége, de már felhős időben is kiváló hőfokon használható az általunk forgalmazott BAXI illetve Weishaupt gyártmányú napkollektor rendszer. Megéri kipróbálni!

EnerGo Investment Kft.

EnerGo Investment Kft.

Környezetbarát fűtési megoldást keres? Szeretne energiatakarékos világítást? Pénzt spórolna és még a természetet is óvná? Akkor kattintson, és ismerje meg vállalkozásunkat! Cégünk a legkülönfélébb környezetbarát és energiatakarékos megoldásokkal foglakozik, a geotermikus fűtéshez használható hőszivattyúktól a napkollektorokon át a LED-es világítástechnikáig. Válasszon minket, ha napelemet szeretne terveztetni, ha olcsóbban tartaná melegen az otthonát, vagy a klimatizálásra keres megoldást! Hívjon bizalommal.

Esb hőszivattyú

Esb hőszivattyú

Vákuumcsöves napkollektor: Ne feledje: éves szinten a használati meleg víz 60-70%-át is előállíthatja napkollektorral! Napkollektorokkal otthonunkban közvetlenül hasznosíthatjuk a napsugárzást meleg víz készítésére , esetleg a fűtés kiegészítésére. Éves szinten a használati meleg víz 60-70 százaléka is előállítható így. Ma már elérhető, megtérülő alternatíva a napkollektor, amely az élettartama alatt jóval több költséget fog megtakarítani, mint amennyibe került, közben hozzájárul egy tisztább, élhetőbb környezethez. Fűtésre, fűtésrásegítésre csak az átlagosnál jobb hőszigetelésű, alacsony hőmérsékletű fűtési rendszerrel (falfűtés, padlófűtés, alacsony hőmérsékletű radiátoros fűtés stb.) ellátott épületekben ajánlható a napkollektor, ami az átmeneti, tavaszi és őszi időszakban tudja kiváltani a hagyományos energiahordozókat. Figyelem! Kizárólag napsütéses időben!!!

Tuti menü